Butik

LITEN BUTIK MED BRETT INNEHÅLL

I vår lilla butik kan du hitta det mesta från färskfoder till hundleksaker, du kan även hitta ett litet utbud av hästfoder.

Vi kan självklart plocka hem produkter om det är något som fattas, maila oss på info@systrarnashundcenter.se.

MUSH HUNDMAT

Vi har valt att bli återförsäljare för MUSH Färskfoder som är ett finskt märke.
Det är Biologiskt anpassad rå föda som menas med att allt foder är tillverkat helt utan tillsatsämnen, konseveringsämnen och spannmål.

Den stora anledningen till att vi valde MUSH är för att de har rena råvaror i sina produkter och är ett kvalitetsfoder.

Vaisto Blå Nöt-Kalkon-Lax helfoder

Vaisto Blå är ett färskfoder med bra balans av olika fettsyror. Detta gör det att fodret passar extra bra till hundar med hud- och pälsproblem. Det är även ett lättsmält foder och är kalorisnålt.

Finns att välja mellan: 800 gram, 3 kilo eller 10 kilo.

K9 COMPETITION

K9 Competition är ett svensktillverkat hundschampo- och balsamsortiment med produkter som är enkla att använda. Produkterna innehåller naturliga råvaror som har en lugnande och snällare effekt på huden.

K9 Competition passar alla pälstyper och hundraser, till vardags och inför utställningar. Komplettera schampot med ett bra hundbalsamsort. Vi har ett stort utbud av serien i butiken.

Funderar du på vilket schampo som passar just din hund?

Tveka inte att fråga oss om tips eller råd, vi hjälper dig gärna

DOGMAN

Dogman är en av Nordens största djurbutiker som finns etablerade över landet. De har lång erfarenhet av djurprodukter och vad som menas med kvalité.

Genom att få vara återförsäljare för Dogman har vi fått in kvalitetsprodukter inom godis, ben och leksaker. Det finns även andra produkter vi valt att ta hem från dem.

NUTROLIN

Nutrolin ett finskt företag som tagit fram kosttillskott för hund och häst. Det är en serie skräddarsydd serie med kosttillskott.

Produkterna innehåller en kombination av rätt fettsyror och utvalda näringsämne.