Hunddagis

Stora ytor för aktiviteter

Hos oss leker och umgås 70 hundar tillsammans under dagen i en stor hage på 12000 m2. Även inne är öppen planlösning på 160 m2 där hundarna är tillsammans och kan vila en stund mitt på dagen då det är viktigt att dem kopplar av. Vi har dagro mellan 9-15, vilket är viktigt att de respekteras då vi inte vill ha besök under dagron. Det är även viktigt att våra inlämning och hämtningstider följs. Vi går även in och har middags vila mellan 11-13, där även vissa hundar äter lunch. Vi tycker det är mycket viktigt att hundarna får vila också, inte bara springa runt och busa.

Många hundar i grupp

Många undrar hur det fungerar med så många hundar tillsammans, det är vi som väljer vilka hundar som ska komma in i gruppen. Oftast är det den nya hunden som avgör hur den passar in i gruppen beroende på beteende då alla andra hundar redan är samspelta. Inskolningen börjar med ett kort hälsa på besök då ägare och hund får komma och träffa några andra hundar, nosa lite och se hur det är för att dagen efter komma tillbaka en halv dag utan ägare. Vissa hundar kan ibland behöva längre inskoloning och tar lite längre tid att anpassa sig medans andra hittar sin plats direkt.

Vi tar emot…

Vi tar emot tikar, kastrerade och okastrerade hannar i flocken. Vi märker dock att dem som är kasterade har mycket bättre tålamod och tolerans mot andra hanhundar, samt mindre parningsdrift. Men självklart är det inte tvång på att kasterara dem. Löptikar får ej vistats på dagis under sin löp period. Vi jobbar dagligen med att flocken inte skall vara skällig, vi tycker att skällandet är stressande för både personal och hundarna. Vissa hundar har ibland svårt att släppa taget om matte eller husse i grinden vid inlämning, men det brukar alltid släppa efter 10 minuter. Ser vi att nån hund inte rikigt är sig själv säger vi självklart till eller om hunden har en depp efter löpet tex. Vi vill påminna om våran dagro som är imellan kl 09:00-15:00. Vi vill inte ha oväntatde besök då det stressar och påverkar flocken. Vi tar endast emot besök på bestämda tider som man får av oss.

Anmälan hunddagisplats

Vi återkommer sedan så snart vi kan.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

RESTAURANG

Lunch i Visby

Vi välkomnar dig och dina vänner, kollegor och familj till oss på Arenan Mat & Dryck när det är dags för lunch i Visby. Hos oss kan du njuta av god lunch i vår fina restaurang på ICA Maxi Arena på Gotland. Vi strävar efter att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär där du och ditt sällskap kan njuta av god mat och umgänge.

Ta med

Lunchmenyn går även bra att beställa för avhämtning.